Canvi de líder en la Copa Catalana després de la XI Taga 2040 evo

0
412

Pere Aurell (Associació Esportiva Diedre) amb un temps de 2:16:50 i Lola Brusau (UECAnoia) amb un temps de 2:59:57 s’han endut la victòria en la XI edició de la Taga 2040 evo disputada aquest diumenge 19 setembre a Sant Joan de les Abadesses. Enguany la Taga 2040 evo ha estat la 4 prova puntuable per la IX Copa Catalana de Curses de Muntanya FEEC-Skyrunning. Els primers corredors en arribar al cim del Taga han estat Kiko Martí, seguit per Aleix Fàbregas a 10 segons i Oscar Casal a 13 segons. El guanyador de la prova Pere Aurell ha passat en cinquena posició a 2 minuts i 14 segons del primer. La cursa es decideix a la baixada. En el control de Can Camps el grup format pels cinc primers classificats ha passat junt i ha estat en aquest últim tram on s’ha decidit la prova. | En categoria femenina el domini ha estat absolut per part de l’atleta de la U.E. Anoia Lola Brusau, la qual ha passat pel cim del Taga amb un avantatge respecte la segona classificada de 4 minuts i 29 segons. El corredor Pau Bartoló de l’Associació Esportiva Mountanin Runners del Berguedà, que fins aquest diumenge era líder de la Copa Catalana, ha cedit el seu lideratge al corredor de l’equip Borges Trail Josep Maria Pijuan. J.M. Pijuan ha acabat en setè lloc en la cursa del Taga amb un temps de 2:24:36, mentre que P. Bartoló ha finalitzat en catorzè lloc amb un temps de 2:29:42, fet que ha permès aquest canvi de líder. En categoria femenina Paloma Lobera de l’Associació Esportiva Matxacuca, que ha finalitzat la prova en segona posició amb un temps de 3:14:29, continua liderant la Copa Catalana de Curses de Muntanya FEEC-Skyrunning. Aquesta XI edició de la Taga 2040 evo ha batut rècord d’inscripcions en Copa Catalana amb 349 inscrits. Aquesta dada confirma la bona acollida que té la prova per part dels amants d’aquest esport i reafirma la Taga 2040 evo com un referent en el calendari de molts corredors. La sortida de les dones ha tingut lloc a les 8:45 h i la sortida pels homes a les 9 h. L’entrega de premis s’ha realitzat a les 13 h davant de l’absis del monestir de Sant Joan de les Abadesses. A més dels trofeus pels guanyadors de cada categoria, s’han repartit 600 € en premis en metàl·lic entre els guanyadors absoluts masculí i femení. Des de l’organització de la Taga 2040 volem agrair a tot el poble de Sant Joan de les Abadesses la seva col·laboració i suport, sense els quals la prova no fora possible. També volem agrair el suport de les diferents entitats i empreses que han col·laborat d’alguna manera amb nosaltres. A tots ells moltes gràcies, esperem poder seguir fent créixer aquesta cursa que tant estimem.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.