CAMPIONAT D\’ESPANYA DE MITJA MARATÓ

0
319

El proper dissabte 18 de setembre es disputarà la vintena edició del Campionat d\’Espanya de Mitja Marató a Sagunto (Valencia). Diset atletes catalans, catorze homes i tres dones, participaran en aquest campionat en lluita per aquest títol estatal. Podem destacar la presència de José Ríos (CA Manresa) recent Campió d\’Espanya de 10 km en Ruta, i Marc Tió (CA Laietània) en la categoria masculina. En dones, destaca Maria Teresa Pulido (Canal Isabel II) que va ser Campiona d\’Espanya Absoluta de marató l\’any 2.006.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.