12 mil inscrits, rècord de participació a la cursa de la mercè 2010

0
422

L’edició 2010, un èxit participatiu La Cursa de la Mercè, l’acte esportiu per excel·lència de la Festa Major barcelonina, celebra més de tres dècades lligada a l’atletisme popular i com a proposta lúdica i esportiva oberta a la participació de tothom, sense límit d’edat. L’emblemàtica prova atlètica ha arribat a la xifra rècord de 12.000 inscrits, la qual cosa la converteix en l’edició més multitudinària. Es tracta d’una mostra més del constant creixement de participació a les curses populars barcelonines durant aquests darrers anys. | La Mercè 2010 torna un any més obrint la Festa Major de la ciutat de la manera més esportiva possible. Serà el diumenge 19 de setembre, a les 9.30, amb la tradicional Cursa de la Mercè. Aquest 2010, la Cursa continua com a la gran prova solidària de l’any. I és que a part del seu habitual compromís amb la campanya de reciclatge de xips, en què per cada xip recuperat es destinaran 80 cèntims d’Euro a una ONG, per segon any consecutiu, participar a la cursa tindrà un cost simbòlic de 5 euros que es donaran també a l’organització per finançar els seus projectes. Enguany, l’ONG escollida és Moviment per la Pau i el seu projecte d’esport per a discapacitats a Medellín (Colòmbia) La Cursa de la Mercè proposa un recorregut de 10 quilòmetres pels indrets més emblemàtics de la ciutat. Des del punt de sortida, l’av. Rius i Taulet, als peus de Montjuïc, el recorregut de la cursa es desenvolupa pels principals carrers i vies de la ciutat, passant per monuments i edificis emblemàtics de Barcelona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.