12 mil inscrits, rècord de participació a la cursa de la mercè 2010

0
321

L’edició 2010, un èxit participatiu La Cursa de la Mercè, l’acte esportiu per excel·lència de la Festa Major barcelonina, celebra més de tres dècades lligada a l’atletisme popular i com a proposta lúdica i esportiva oberta a la participació de tothom, sense límit d’edat. L’emblemàtica prova atlètica ha arribat a la xifra rècord de 12.000 inscrits, la qual cosa la converteix en l’edició més multitudinària. Es tracta d’una mostra més del constant creixement de participació a les curses populars barcelonines durant aquests darrers anys. | La Mercè 2010 torna un any més obrint la Festa Major de la ciutat de la manera més esportiva possible. Serà el diumenge 19 de setembre, a les 9.30, amb la tradicional Cursa de la Mercè. Aquest 2010, la Cursa continua com a la gran prova solidària de l’any. I és que a part del seu habitual compromís amb la campanya de reciclatge de xips, en què per cada xip recuperat es destinaran 80 cèntims d’Euro a una ONG, per segon any consecutiu, participar a la cursa tindrà un cost simbòlic de 5 euros que es donaran també a l’organització per finançar els seus projectes. Enguany, l’ONG escollida és Moviment per la Pau i el seu projecte d’esport per a discapacitats a Medellín (Colòmbia) La Cursa de la Mercè proposa un recorregut de 10 quilòmetres pels indrets més emblemàtics de la ciutat. Des del punt de sortida, l’av. Rius i Taulet, als peus de Montjuïc, el recorregut de la cursa es desenvolupa pels principals carrers i vies de la ciutat, passant per monuments i edificis emblemàtics de Barcelona

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.