BARCELONA 2010, EL MILLOR ESDEVENIMENT ATLÈTIC DE L’ANY 2010

0
2263

A falta dels Jocs de la Commonwealth, els resultats del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 superen als de la recent Copa del Món celebrada a Split
Un cop disputada la Copa Continental, antiga Copa del Món, i comptats els seus resultats, el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 20100 continua sent l’esdeveniment atlètic de l’any que encapçala el rànquing mundial segons les estadístiques del portal de referència www.all-athletics.com. Aquest esdeveniment disputat a Split ha sumat un total de 180.277 punts, lluny de la puntuació assolida per Barcelona 2010, que va ser de 181.460. La classificació té en compte els resultats dels atletes participants i les seves marques donen finalment una suma de punts que s’empra per comparar els diferents campionats. | A la classificació de reunions d’un dia la millor valorada a la temporada 2010 és novament la Weltklasse de Zurich. Després de Barcelona 2010 i la Copa Continental surt el Campionat d’Estats Units celebrat a Des Moines, amb 171.636 punts, el Campionat d’Europa per nacions a la seva màxima categoria (Bergen, Noruega), amb 169.337, i el Campionat d’Àfrica disputat a Nairobi, amb 168.225. Tot i que no es van millorar rècords mundials o continentals a Montjuïc, el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 ve tenir uns resultats globals molt destacats i es van superar tres millors marques mundials de la temporada, la del saltador de llargada alemany Christian Reif, la del quartet d’Ucraïna a la prova de 4×100 metres femenins i la de l’equip rus al 4×400 metres també femení. Fins que no acabi la temporada s’han de disputar encara el Campionat d’Asia i els Jocs de la Commonwealth, que aquest any se celebren a Delhi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.