TRIATLÓ : Reeixida iniciativa del I Triatló de la Dona

0
538

La triatleta Olímpica (Atenes 2004 ) Pilar Hidalgo , nascuda a Galícia , però establerta a Catalunya des de els 12 anys d’edat ha estat la gran impulsora i organitzadora principal juntament amb la Federació Catalana de Triatló de la primera edició del triatló de la dona , iniciativa que ja va ser tot un èxit de bon principi ja que les inscripcions es van esgotar molt abans del dia de la competició i finalment 229 triatletes van creuar a línia d’arribada instal·lada al Parc de la Espanya Industrial de la Ciutat de Barcelona | .El triatló es va programar amb unes distancies molt assequibles per apropar a totes les dones esportistes a aquesta especialitat del triple esforç , concretament es va començar amb els 200 metres de natació al Llac del Parc de la Espanta Industrial , per continuar amb 8 quilòmetres de ciclisme de carretera per un circuit pels carrers més cèntrics i emblemàtics del barri de Sans i per finalitzar amb 2 quilòmetres de cursa a peu totalment urbans. Dins de l’apart competitiu la guanyadora absoluta va ser Meritxell Gonfaus (Independent) amb un temps final de 29 minuts i 52 segons i amb un marge de 10 segons d’avantatge a la segona classificada absoluta , la junior Núria Peix (Club Natació Vic-etb)completant el podi com 3ª la triatleta també encara a la categoria junior Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-secció triatló).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.