TRIATLÓ : Reeixida iniciativa del I Triatló de la Dona

0
409

La triatleta Olímpica (Atenes 2004 ) Pilar Hidalgo , nascuda a Galícia , però establerta a Catalunya des de els 12 anys d’edat ha estat la gran impulsora i organitzadora principal juntament amb la Federació Catalana de Triatló de la primera edició del triatló de la dona , iniciativa que ja va ser tot un èxit de bon principi ja que les inscripcions es van esgotar molt abans del dia de la competició i finalment 229 triatletes van creuar a línia d’arribada instal·lada al Parc de la Espanya Industrial de la Ciutat de Barcelona | .El triatló es va programar amb unes distancies molt assequibles per apropar a totes les dones esportistes a aquesta especialitat del triple esforç , concretament es va començar amb els 200 metres de natació al Llac del Parc de la Espanta Industrial , per continuar amb 8 quilòmetres de ciclisme de carretera per un circuit pels carrers més cèntrics i emblemàtics del barri de Sans i per finalitzar amb 2 quilòmetres de cursa a peu totalment urbans. Dins de l’apart competitiu la guanyadora absoluta va ser Meritxell Gonfaus (Independent) amb un temps final de 29 minuts i 52 segons i amb un marge de 10 segons d’avantatge a la segona classificada absoluta , la junior Núria Peix (Club Natació Vic-etb)completant el podi com 3ª la triatleta també encara a la categoria junior Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-secció triatló).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.