JUST SOCIATS va aconseguir el seu primer podi en una cursa de la Copa del Món de Curses de Muntanya

0
424

Va estar a La Puebla de Don Fadrique (Granada), en la \”5ª Subida a la Sagra\”, on SOCIATS amb una excel.lent actuació va aconseguir la tercera posició absoluta desprès dels 27 quilòmetres de que constava la prova amb 3930 metres de desnivell acumulat (2180 metres de desnivell positiu, i 1750 metres de negatiu).| SOCIATS va entrar en aquesta tercera plaça amb un temps de 2h 47\’46\”, nomès superat per el guanyador de la prova que va estar el seu company de sel.lecció JESSED HERNANDEZ amb 2h35\’09\”. La segona posició va ser per el corredor andalús IVAN ORTIZ amb 2h39\’15\”. SOCIATS va tenir en el corredor anglès RICKY LIGTHFOOT (2h49\’35\”) al seu màxim opositor durant tota la cursa per la lluita per la tercera plaça del podi. A falta de les dues darreres proves del campionat (Sentiero dele Grigne -Itàlia-, i Mount Kinabalu -Malaysia-), amb aquest brillant resultat, SOCIATS s\’ha posicionat en la 4ta posició d\’aquesta Copa del Mon de Curses de Muntanya 2010 amb 192 punts en una classificació encapçalada per l\’atleta balear TOFOL CASTANYER amb 316 punts, i amb JESSED HERNANDEZ (2on amb 260 punts) i KILIAN JORNET (3er amb 200 punts). SOCIATS pendrà part aquest proper diumenge 19 a Itàlia en la \”Sentiero dele Grigne\” amb la motivació de mantenir aquesta escel.lent quarta posició i poder lluitar per millorar-la.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.