La Jean Bouin es mou al 21 de novembre i la Mitja de Tarragona manté el 28.

0
315

La tradicional Jean Bouin que aquest any celebra l\’edició 87 ha avançat la seva data per a no coincidir amb les eleccions al Parlament de Catalunya. La data definitiva per aquest any 2010 serà el 21 de novembre. La Mitja de Tarragona ha confirmat que manté la data del 28 de novembre . Encara que coincideix amb les eleccions autonòmiques, s\’ha considerat que no hi han impediments de pes per canviar-la i aviat començaran les inscripcions..

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.