Xavier Bonastre un Mossenaire d\’excepció

0
459

El projecte comú de fer de les trobades dels dissabtes una cosa de tots, te com filosofia propiciar un ambient de cordialitat i com excusa un entrenament concret a una hora concreta, els dissabtes a les 08:00 davant la Masia de Torre Mossèn Homs, una durada aproximada, una hora, una distància també aproximada, deu quilòmetres, una filosofia concreta, esperar a tothom als encreuaments i si cal sense parar-se, retornant sobre les nostres passes a acompanyar a qui ve més endarrerit i obert a tothom, dones i homes, noies i nois de qualsevol ideologia, club i manera de pensar. Això si, amb ganes de passar-ho bé, fer salud aprofitant les bondats d\’uns entorns magnífics i un esport com és el córrer, tan bàsic i elemental a les persones. | Després d\’aquesta prèvia, sabent que tothom és considerat igual: un valor per nosaltres, sigui qui sigui la professió, o el context social on es bellugui, però amb l\’excepció que hi ha persones que són mediàtiques i conegudes, i que tenen un reconeixement per part de la societat i son molt coneguts per molt de nosaltres. Aquest dissabte era el cas; Per casualitats de la vida i per què coincidim sovint en ocasió de competicions, o proximitat veïnal, afinitat, i reconeixements mutus. També per ser organitzador de curses i per estar obert i es fa estimar: en Xavi Bonastre. Com dèiem a la convocatòria, una bona ocasió per tenir-lo prop. Fent-s\’ho venir ve, ens regala la possibilitat de venir el dissabte 4 de setembre i aprofitem per fer una crida mitjançant les eines en que comptem, principalment el portal i fòrum que es manté viu gràcies a vosaltres. L\’agraïment per que heu vingut molts a acompanyar a en Xavi, ensenyant les virtuts dels nostres circuits. De fet l\’hem dut amb un dels circuits més variats: camins amples i asfaltat al començament, camins forestals, corriols, pujades i baixades, llocs ombrívols i també assolellats. El pas per llocs propers a les dues grans àrees metropolitanes força importants de Catalunya, com son Sabadell i Terrassa, passant per boscos ben cuidats con son els de Can Deu, àrea de lleure de Sant Julià d\’Altura, fonts com la de Capellans, la del Suro, la de la Moreria i Gotelles. Torrents magníficament regats per aigues netes i cristal·lines, on les olors a herba fresca, amb remor dels saltants de les aigües. I per acabar una bona sessió fotogràfica amb un fons tan irreemplaçable per tots nosaltres com és les vistes a la muntanya de Sant Llorenç amb la Mola al capdamunt, creant un document gràfic que combini al nostre invitat junt als amics, per deixar un record inesborrable per zones que el progrés aviat seran història, per la pròxima construcció del Quart Cinturó, que esdevindrà necessari per continuar amb el progrés de ciutats com Granollers, Sabadell, Terrassa i les zones industrials que necessiten d\’aquest nexe que tan mal ens farà al corredors i amants de la naturalesa, però tan necessari per l\’economia d\’un territori amb ganes de no quedar-se enrere en el progrés. Patim molt els que estimem la zona on entrenem i que sabem que te els dies comptats, Només mirem al cel, buscant a no se qui, demanant que facin les coses bé i ens deixin continuar gaudint d\’aquest entorn, que aviat compatirem amb el progrés. Els Mossenaires fem una crida per què es facin les coses amb seny i no perdem aquest patrimoni que ens ha donat la naturalesa. Cada setmana tenim amics nous i sap greu no poder agrair personalment un per un la vostra presència, però un detall. En Ferran de sedentaris.cat va venir de Barcelona, tal com havia promès i el nostre projecte comú d\’\”Entrenaments en GRUP a Torre Mossèn Homs\” s\’escampa d\’una manera imparable i cada dia son més els amics que esdevenen Mossenaires. Les poblacions que van estar representades un munt; la Garriga, Vacarisses, Santpedor, Viladecavalls, Sant Quirze, Castellar, Barcelona, Sabadell , Terrassa… i qui sap si alguna més. Com sabeu, la condició de Mossenaire s\’adquireix només venint una sola vegada a les 08:00 de qualsevol dissabte de l\’any o com el nostre Mossenaire en Josep Rof, que ens segueix des de casa tot lluitant amb una malaltia com és l\’ELA. I el Mossenaire autèntic és aquell que comparteix i espera. Vol dir, que en som molts i més que en serem Qui és en Xavi Bonastre ? Ell mateix ens fa un resum concís del que ha ha fet atlèticament, que és ho que has ha donat l\’oportunitat de tenir-lo prop. Persona cordial, que sempre presenta un somrís i amb un to agradable, gaudeix d\’estimació que la gent li manifesta. En nom de tots el Mossenaires, Xavi Bonastre, el nostre agraïment Els dos àlbums: http://picasaweb.google.es/112896859719658645309/MH100904# http://picasaweb.google.com/TorreMossenHoms/XaviBonastreAmbElsMOSSENAIRES#

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.