Nike llança les *LunarEclipse+

0
457

Nike llança al mercat les noves sabatilles *LunarEclipse+ dissenyades per obtenir un caminar còmode, suau i un excel·lent amortiment. Gràcies a la tecnologia *Dynamic *Support, les *LunarEclipse+ s\’adapten a les necessitats de cada *runner en totes les fases de la carrera, mentre que mitjançant el sistema *Lunarlon s\’obté un amortiment més suau i una major llibertat de moviment. A més, en la part superior del calçat no existeixen costures i la tecnologia *Flywire assegura un confort intern mitjançant un suport tan lleuger com a resistent. Les *LunarEclipse+ compten amb una sèrie de detalls que les converteixen en unes sabatilles summament còmodes. Els materials utilitzats generen més flexibilitat i milloren el suport del peu també a través de la sola especialment dissenyada per absorbir la força de l\’impacte.| El resultat és un calçat ideal per a una àmplia gamma de *runners incloent *pronadores i *supinadores. El model s\’ha dissenyat en una línia per a homes i una per a dones i està preparat per acollir la tecnologia Nike+.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.