Aquest divendres s\’obren les inscripcions online per participar a la XII

0
507

Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat’2010
A partir d\’aquest divendres 10 de setembre ja es poden formalitzar les inscripcions online per participar a la dotzena edició de la Sant Silvestre Barcelonesa que ès celebrarà a Sant Cugat del Vallès el proper 31 de desembre. L\’edició 2010 de la tradicional cursa sortirà de la Plaça del Mil.leni a les 17.30 h i l’arribada serà a la Rambla del Celler. Constarà d’un recorregut urbà de 10 quilòmetres pel centre de la Ciutat i passant per davant del Monestir. Nomès cal cliclar a www.santsilvestre.com Correr, gaudeix i viu-la. Inscriu-te ja.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.