Torna l\’Asics Triathlonseries by Ibercaja a Tossa de Mar

0
491

Dissabte que ve 18 de Setembre, al peu de la muralla de Vila Vella (símbol medieval de la ciutat), 800 triatletes prendran la sortida del desafiament més picant de l\’any, el triatló de Tossa de Mar. Els superlatius no li falten… Espectacular, exigent, mítica… la tercera etapa del Asics Triathlonseries by Ibercaja ja és una cita ineludible del triatló espanyol. A més del seu entorn excepcional aprofitant el millor de la Costa Brava, la carrera ha forjat la seva fama sobre l\’exigència del seu circuit ciclista. Entre altres coses : un port de 8km pujant fins al Alt de Sant Grau, seguit per una baixada tècnica, i la vertiginosa carretera litoral entre St Feliu de Guixols i Tossa de Mar.| En aquest format olímpic (1.5km de natació, 45 km de bici i 10km a peu), el gran favorit serà Xavi Llobet (CN Manresa). El campió 2009 aprecia especialment aquest tipus de recorregut. Vencedor de la màniga d\’obertura del circuit en *Gava, Xavi va aconseguir el tercer lloc en la segona etapa de Barcelona. Intentarà recuperar la supremacia abans del grandiós final de la temporada a Salou. El Asics Triathlonseries by Ibercaja, es conclourà a Salou el diumenge 26 de Setembre. Disputada en un format Sprint (750m-20km-5km), el Triatló de Salou serà sens dubte una gran celebració de l\’esport, tancant una temporada *esplendida sota el segell de l\’organització Win Sports Factory.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.