NIKE PRESENTA LA SEVA NOVA APLICACIÓ NIKE+ GPS

0
763

Es tracta d\’una nova aplicació per a iPhone exclusiva per a runners, que ajuda a planificar rutes, dur un registre de les carreres realitzades així com motivar i connectar a la comunitat Nike+ que ja ha superat els 3 milions d\’usuaris Seguint amb el seu costum de superar-se dia a dia en la creació d\’una àmplia gamma d\’eines d\’entrenament digital, Nike anuncia que ja es troba disponible la nova aplicació Nike+ GPS, que ha estat dissenyada per a operar amb un GPS i un acelerómetre i brindar així una eina més precisa, motivadora i entretinguda. La nova aplicació Nike+ GPS permet utilitzar el iPhone per a traçar una ruta i fins i tot veure-la en pantalla al mateix temps que duu un registre del ritme, la distància, el temps i les calories cremades. A més, el runner rep una sèrie de missatges d\’alè durant i després de cada carrera. | Participen d\’aquesta original proposada de motivació esportistes com Paula Radcliffe, Llanci Armstrong, i l\’actor Tracy Morgan. Aquesta aplicació, a més, connecta a runners de tot el món a través de www.nikeplus.com, la comunitat per a runners més gran del món, amb més de 3 milions d\’usuaris. “Estem molt satisfets amb aquesta nova aplicació per a iPhone que combina el dinamisme i la comunitat de Nike+ amb eines tan pràctiques i fàcils d\’utilitzar com és el GPS i el acelerómetro”, va dir Stefan Olander, Vicepresident de Nike Digital Sport. “Continuarem treballant per a desenvolupar més opcions de caràcter digital i seguir oferint als nostres runners la possibilitat de millorar el seu entrenament i rendiment i que els permeti viure una experiència única i inspiradora”.
L\’aplicació Nike+ GPS para iPhone permet: • Córrer en qualsevol lloc: Nike+ GPS és una nova aplicació per a iPhone que combina el poder del GPS amb la tecnologia de la acelerometría, per a poder fer el seguiment d\’una carrera sense importar on es trobi la persona. Fins i tot si es perd el senyal del GPS durant la carrera, el acelerómetro s\’activa per a assegurar que la distància recorreguda, el ritme, el temps i fins i tot les calories cremades siguin capturada d\’alguna manera. • Seguiment de rutes: Aquesta nova aplicació permet amidar el rendiment de l\’atleta i obtenir tot tipus d\’informació referent a velocitat i temps, fins i tot en diferents trams d\’una carrera. De fet, es pot accedir a la pantalla durant la carrera per a poder conèixer la ubicació en aquest moment. • Repte personal: L\’opció “Challenge Em permet” al runner desafiar-se a si mateix, a córrer més lluny, més ràpid o per més temps del que ho havien fet en carreres anteriorment registrades. L\’aplicació també registra tot el seu historial perquè puguin personalitzar cadascun dels seus reptes. • Seguir connectat: Permet als runners connectar-se de forma sense fil amb www.nikeplus.com després de cada carrera per a registrar, en aquest instant, la informació sobre la carrera realitzada i compartir-la posteriorment a través de la web, en Twitter o Facebook. A més, és possible veure el progrés, participar d\’altres reptes i descarregar programes d\’entrenament. • Mantenir-se motivat: El runner rebrà missatges d\’alè dels seus atletes i celebritats favorits una vegada que hagi arribat a algun dels seus objectius, guanyat desafiaments o arribat a marques personals. Fins i tot durant l\’exercici es pot accedir a la pantalla del iPhone per a escoltar un missatge d\’alè. L\’aplicació Nike+ GPS està disponible a tan sols 1,59€ en la tendeixi App Store de iPhone i iPod touch en www.itunes.com/appstore. Aquesta aplicació és compatible amb iPhone i iPod touch encara que funcionarà només amb la tecnologia del acelerómetro en el iPod touch.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.