23a MITJA MARATÓ DE MOLLERUSSA

0
325

El proper diumenge 17 d’octubre es realitzarà la “23a MITJA MARATÓ DE MOLLERUSSA”, amb sortida davant del camp de futbol. El recorregut d’aquest any tornarà a passar per les poblacions del Palau d’Anglesola, El Poal i Bellvís.
Tanmateix, aquest mateix dia es correrà una cursa popular de 7 Km (1/6 marató). | Recordar-te que tanquem la inscripció quan s’arribi als 600 inscrits a la mitja i 200 a la cursa de 7Km. A través de la pàgina web podeu complementar la informació necessària: http://mollerussa.cat/mitja

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.