1r Canet Race 10km 2010

0
363

1r Canet Race 10 km 2010, una cursa urbana que es farà al maig
logotip Canet Race L\’Ajuntament de Canet, a través de l\’Àrea d\’Esports, i la Diputació de Barcelona, col·laboren amb l\’entitat local Canet Race, en l\’organització d\’una cursa urbana de 10 km que es farà el 2 de maig pel terme municipal de Canet. S\’hi pot inscriure tothom que hagi nascut abans de l\’any 1995, és a dir, és una cursa per a majors de 16 anys. El recorregut es farà íntegrament per la zona urbana de Canet. La sortida i l\’arribada són al mateix punt, al carrer Ample, davant de l\’Ajuntament i es passarà per les principals vies urbanes del poble. El termini màxim per fer les inscripcions és el 30 d\’abril. S\’han de fer abans de la cursa, a través del web www.championchip.cat.| La inscripció té un cost de 12 euros per als qui disposin del xip groc propi, el dispositiu que permet fer el control de temps i de pas de cada corredor. Sense xip propi, la inscripció té un cost de 15 euros. I hi ha una oferta especial d\’inscripció més xip groc per 20 euros. La previsió és que la cursa es pugui dur a terme en un temps màxim d\’1 hora i 30 minuts. Per això, qui passi d\’aquest temps no s\’inclourà a la classificació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.