10 KMS URBANS DE MANRESA

0
454

Ja queden nomes sis setmanes per viure de nou la festa atlètica per els carrers de la capital bagenca. La setena edició dels 10 kms urbans de Manresa acullirà el proper 24 d\’octubre al mateix temps tres campionats de catalunya:  el Campionat de Catalunya Absolut, el Campionat de Catalunya Veterà i el Campionat de Catalunya Universitari, fet que comportarà la presencia dels millors corredors catalans.| El periode d\’inscripcions ja s\’ha obert. L\’organització ha posat en 800 corredors el limit d\’atletes inscrits.  Per tal de formalitzar l\’inscripció, es pot cursar per internet a www.atletisme.com;   presencialment adreçar-se a l\’establiment ESPORTS SAGI de Manresa o be en la secretaria de Club Atlètic Manresa; i tambè per transeferencia bancaria al compte 2041-0010-32-0040043308. La cursa manresana ja es un referent en el calendari de ruta a Catalunya. Els bons registres aconseguits en el circuit manresà ha deixat petjada entre els corredors, que any darrera any, han fet costat a la prova amb la seva masiva presencia. El circuit de la prova serà el que la ciutat te homologat davant la Federació Catalana d\’Atletisme, amb sortida a la Bonavista, i arribada a la Plaça de Crist Rei. Els 723 atletes inscrits en la pasada edició es el rècord de participació de la prova. Els rècords de la prova manresana son els excel.lents 29\’59\” de l\’atleta POL GUILLEN fets el 2007, i els 33\”42 de la valenciana afincada a Catalunya GEMA BARRACHINA aconseguits en la darrera edició celebrada.  Tanmateix, abans de la cursa gran, es celebrarà la \”4ta Cursa Urbana de Promoció\” adreçada als mes petits, (nascuts al 1995 fins al 2002), que correran 700 metres amb sortida a Ben Plantada i arribada a Crist Rei.  Club Atlètic Manresa està treballant des de fa mesos a fi de que tenir controlats tots els detalls de la prova, esperant poder donar la màxima satisfacció a tots els corredors i corredores que decidexin venir el 24 d\’octubre a correr aquests 10 KMS URBANS DE MANRESA.   

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.