TRIATLÓ: Campionat de Catalunya

0
318

Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) i Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) nous campions de Catalunya absoluts.
Banyoles ha acollit el campionat de Catalunya absolut individual i per equips amb motiu de la vint-i-cinquena edició del triatló de distancia olímpica , bressol del triatló català , aquest important aniversari s’ha vist recompensat amb un record de participants ja que prop de 900 triatletes es van inscriure dels que finalment 723 (68 fèmines ) van creuar la línia de meta.El triatló va començar amb 1.500 metres de natació a l’estany , per continuar amb 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per finalitzar 10 quilòmetres de cursa a peu.| El triatló seguit en tot moment per un nombrós públic van poder gaudir a la categoria masculina de la victòria del triatleta de Manresa Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) renovant el seu títol de Campió de Catalunya assolit l’any passat , amb un temps final de 2 hores 1 minut 57 segons i amb més de 2 minuts d’avantatge per davant del segon classificat l’argentí , establert a Olot , Francisco Pontano (Club Natació Olot)completant el podi Álvaro Rance (Club Triatló Puigcerdà).Per equips 1º lloc del Club Triatló Manresa (Capdevila-Trias-Redondo) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Miranda-Fontbote) 3º Centre Natació Mataró (Rovira-Cano-López). A la categoria femenina espectacular remuntada marcant el millor registre en el parcial de ciclisme per la guanyadora absoluta i nova campiona de Catalunya , la triatleta de Berga , Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses)creuant la línia d’arribada amb crono de 2 hores 26 minuts 21 segons i una avantatge de més de 3 minuts per davant de la 2ª classificada Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms)- 3ª classificada al Campionat d’Espanya d´enguany de la categoria sub-23 , pujant al tercer graó del podi Carolina Jordi (Club Natació Reus Ploms).A la classificació per equips : 1ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-C. Jordi-V. Jordi) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Pubill-Calveras) 3ª Club Natació Catalunya (Kristi-asensio-Mestre).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.