TRIATLÓ: Campionat de Catalunya

0
504

Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) i Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) nous campions de Catalunya absoluts.
Banyoles ha acollit el campionat de Catalunya absolut individual i per equips amb motiu de la vint-i-cinquena edició del triatló de distancia olímpica , bressol del triatló català , aquest important aniversari s’ha vist recompensat amb un record de participants ja que prop de 900 triatletes es van inscriure dels que finalment 723 (68 fèmines ) van creuar la línia de meta.El triatló va començar amb 1.500 metres de natació a l’estany , per continuar amb 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per finalitzar 10 quilòmetres de cursa a peu.| El triatló seguit en tot moment per un nombrós públic van poder gaudir a la categoria masculina de la victòria del triatleta de Manresa Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) renovant el seu títol de Campió de Catalunya assolit l’any passat , amb un temps final de 2 hores 1 minut 57 segons i amb més de 2 minuts d’avantatge per davant del segon classificat l’argentí , establert a Olot , Francisco Pontano (Club Natació Olot)completant el podi Álvaro Rance (Club Triatló Puigcerdà).Per equips 1º lloc del Club Triatló Manresa (Capdevila-Trias-Redondo) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Miranda-Fontbote) 3º Centre Natació Mataró (Rovira-Cano-López). A la categoria femenina espectacular remuntada marcant el millor registre en el parcial de ciclisme per la guanyadora absoluta i nova campiona de Catalunya , la triatleta de Berga , Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses)creuant la línia d’arribada amb crono de 2 hores 26 minuts 21 segons i una avantatge de més de 3 minuts per davant de la 2ª classificada Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms)- 3ª classificada al Campionat d’Espanya d´enguany de la categoria sub-23 , pujant al tercer graó del podi Carolina Jordi (Club Natació Reus Ploms).A la classificació per equips : 1ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-C. Jordi-V. Jordi) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Pubill-Calveras) 3ª Club Natació Catalunya (Kristi-asensio-Mestre).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.