MARC OTERO GUANYA LA CURSA DE MATADEPERA

0
651

En una nova edició de la Cursa de Matadepera celebrada el passat dissabte, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Matadepera, i on es va repetir l’èxit de participació popular, amb un nou rècord d’inscripcions que van superar Aquesta Cursa Popular, enclavada dins del programa d’actes de la Festa Major de Matadepera, i puntuable pel VIIè Circuit de Curses ACTIVA’T Ciutat de Terrassa, es una de les primeres cites atlètiques que es celebren a l’inici de la nova temporada desprès de les vacances d’estiu, i que any rere any va superant el nombre d’inscripcions. | La jornada es va caracteritzar per una calor típica d’estiu, i un ambient típic també de festa major, afluència de públic i de corredors. A les 18,-h, tots els infantils preparats a la línia de sortida, per a recórrer una distància de 1500 m, i en la que tant els primers a creuar la línia d’arribada masculí com femení, van repetir de la darrera edició, els podis van quedar de la següent manera : 1.- Alex Salas Molina 1.- Sonia Utrera Crespo 2.- Ruben López Lao 2.-Jordina Morillo bou 3.- Marcel Florensa Carmona 3.- Ivet Abad Herrera A continuació, a les 18,30 h, es va donar el tret de sortida a la cursa absoluta, 10 km en dues voltes al circuit establert de 5km. Des d’un primer moment el ritme el van marcar el grup compacte de corredors, els més destacats. L’experiència però en un circuit de dues voltes, és un grau així que sense voler prendre la capçalera els més veterans van esperar, estalviant forces, per a la segona volta imprimir diferències. Així els guanyadors van ser : 1 Marc Otero Fernandez del J.A. SABADELL, amb 35:03 2 Benito Ojeda Sanz amb 35:09 3 Ricard Verge Berrar de l’ADIDAS DOMINGO CATALAN, amb 35:18 L’apartat femení destacar la participació de l’atleta ucranïana Inna Lebedieva, que va ser la guanyadora indiscutible de la prova, rebaixant el temps de la darrera guanyadora de la darrera edició en més de dos minuts i mig. 1 Inna Lebedieva amb 40:36 2 Encarna Garcia Rus del C.A. VIC amb 43:38 3 Alèxia Patiño Diudé de CORREDORS.CAT, amb 44:51 Al final tots els participants varen rebre l’obsequi d’una samarreta commemorativa de l’esdeveniment.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.