Jaume Leiva segon a la Mitja Marató Bajo Pas

0
403

Jaume Leiva: Ahir vaig córrer el XXIV MEDIO MARATON BAJO PAS – AYTO DE PIELAGOS. Vaig finalitzar en 2a posició amb un temps de 1h06´04 el que suposa la meva nova marca personal en aquesta distància i a 4 segons de l\’atleta marroquí El Manaia, Abdelilah que va guanyar la prova. Personalment estic molt content ja que les sensacions van ser molt bones en un circuit duríssim amb forts pendents i una temperatura molt calorosa que no ajuda molt a disputar proves de fons. Vaig estar tirant del grup capdavanter els últims 12 km fins que mancant 500 metres comencem a sprintar els dos que quedem distanciats i en els metres finals Abdelilah va agafar uns metres d\’avantatge i va guanyar.| Aquesta prova era un test previ a la marató de Berlín que correré el 26 d\’aquest mes i la veritat és que aquesta segona posició i marca em dóna molta confiança i motivació per fer una bona marca en la marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.