Ha finalitzat la Primera Cursa Popular d’AnyósPark

0
583

Amb la participació de més de 500 corredors ha finalitzat fa un parell d’hores la Primera Cursa Popular d’AnyósPark, deixant-nos a tots a la boca l’agradable sabor de l’èxit després de veure aconseguits tots els objectius que ens havíem plantejat. Amb un dia estiuenc socis i no socis, professionals i amateurs, homes i dones més joves o més grans han gaudit d’una trobada on la sensació general ha estat de germanor i de solidaritat, i s’ha demostrat que l’esperit esportiu va de la mà del de compromís social, i així segurament ho ha entès també la gent de Caritas i de Creu Roja, principal beneficiaris d’aquesta cursa.| Després de haver-se portat a terme les curses de 10 km, la de 4 km i la infantil de 300 mts, les primeres tres ubicacions absolutes de les curses són les següents: ABSOLUT 10 KMS 1. Martín Fiz 31.46:81 2. Marcos Sanza 31.49:63 3. Toni Bernardó 32.36:89 ABSOLUT 4 KMS 1. Manuel Barroso 18.59:22 2. Jordi Solano 19.00:39 3. Jordi Jordana 19.07:91 No podem oblidar que tot això no hagues estat possible si no fós per la participació de Banc Sabadell d’Andorra, Technogym, Comú de la Massana, Comú d’Ordino, Aquarius, Contar, Construccions La Posa, Futebol Club Lusitanos, Gràfiques A4, Andorcarn, Bomar, La Brasilera, Moritz, Carita Paris, Urban Gym, Riba, Grup Montmantell, Unifor, Frescarn, Vallnord, Naturlàndia, GrandValira, Alimentària, Inlingua, Caldea, Intimissimi, Sport Life, Andorra1, Runners.es, Secretaria d’Estat de Voluntariat, Àrea de Mobilitat, Policia d’Andorra, Agents de Circulació de La Massana, Bombers d’Andorra i, per descomptat, Càritas Andorra i Creu Roja d’Andorra. Per la nostra part, com organitzadors, no ens queda més que agrair a corredors, col·laboradors i voluntaris que han participat en l’organització d’aquesta festa solidària, i convocar-los des d’ara mateix a la Segona Cursa Popular d’AnyósPark, la que es portarà a terme durant el 2011.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.