Burriac ATAC!10, com una festa major.

0
511

Aquest dissabte a la nit les muntanyes de la serralada litoral es varen tornar a omplir de corredores, corredors i públic que animava la sisena edició de la Burriac ATAC! Amb les inscripcions tancades des de feia 2 mesos i 680 participants inscrits (més de 100 dones) puntualment, a dos quarts de deu del vespre, enfilaven pel centre de Vilassar de Mar els atletes que afrontaven un circuit de casi 18 quilòmetres de pujades i baixades per terrenys molt tècnics en una absoluta foscor només trencada per la claror dels seus frontals. | Finalment 81 dones i 501 homes prengueren la sortida. L\’edició d\’enguany estava marcada per un enduriment del circuit. Més d\’un quilòmetre d\’afegit i un parell de baixades tècniques eren les novetats que afrontaven els participants i que la majoria va superar. Un duel servit per trams entre Just Sociats i el local Javi Delgado, va marcar la capçalera masculina, que entraren en primera i segona posició respectivament (només a 17 segons). A poc més tres minuts, Roberto Sancho entrava en tercera posició. En dones, un cop més Maria Bartolí imposava la seva llei (guanyadora de la prova els anteriors anys), seguida a menys de 2 minuts per Lucía Caballero. En tercera posició creuava l\’arribada Francesca Molina. Des del Centre Excursionista es vol destacar la important tasca dels més de 200 voluntaris i agrair a espónsors i institucions el seu recolzament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.