Burriac ATAC!10, com una festa major.

0
376

Aquest dissabte a la nit les muntanyes de la serralada litoral es varen tornar a omplir de corredores, corredors i públic que animava la sisena edició de la Burriac ATAC! Amb les inscripcions tancades des de feia 2 mesos i 680 participants inscrits (més de 100 dones) puntualment, a dos quarts de deu del vespre, enfilaven pel centre de Vilassar de Mar els atletes que afrontaven un circuit de casi 18 quilòmetres de pujades i baixades per terrenys molt tècnics en una absoluta foscor només trencada per la claror dels seus frontals. | Finalment 81 dones i 501 homes prengueren la sortida. L\’edició d\’enguany estava marcada per un enduriment del circuit. Més d\’un quilòmetre d\’afegit i un parell de baixades tècniques eren les novetats que afrontaven els participants i que la majoria va superar. Un duel servit per trams entre Just Sociats i el local Javi Delgado, va marcar la capçalera masculina, que entraren en primera i segona posició respectivament (només a 17 segons). A poc més tres minuts, Roberto Sancho entrava en tercera posició. En dones, un cop més Maria Bartolí imposava la seva llei (guanyadora de la prova els anteriors anys), seguida a menys de 2 minuts per Lucía Caballero. En tercera posició creuava l\’arribada Francesca Molina. Des del Centre Excursionista es vol destacar la important tasca dels més de 200 voluntaris i agrair a espónsors i institucions el seu recolzament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.