RÈCORD DE PARTICIPACIÓ AMB MÉS DE 900 INSCRITS EN LA CURSA DE LA FESTA MAJOR DE MATADEPERA.

0
462

L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA, amb el suport de l’Ajuntament de Matadepera organitza, pel proper dissabte 4 de Setembre, la CURSA POPULAR DE LA FESTA MAJOR DE MATADEPERA, a la que ja s’han inscrit més de 500 corredors aquest mes d’Agost, i quan manquen dos dies per tancar el termini.
Aquesta Cursa Popular que es celebra dins del programa d’actes de la Festa Major de Matadepera, i que puntua pel Circuit de Curses ACTIVA’T de Terrassa, tindrà lloc el proper dissabte dia 4 de Setembre, a les 18,-h pels més petits, amb un recorregut de 1500 m, i a les 18,30 h pels grans i amb una distància de 10 km.| El village, la sortida i arribada de la cursa s’ubicarà al Pavelló Poliesportiu, en el carrer Enric Genescà, el recorregut continuarà per l’Av. de les Arenes, C/ Sant Ignasi, C/ Mateu Turu, C/ Joan Miró, C/ Puig i Cadafalch, C/ Sant Ignasi, Av. de les Arenes, C/ Sant Llorenç, C/ Josep Porcar, Crta. de Terrassa, C/ Sant Joan, C/ Sant Llorenç, C/ Jaume Español, C/ Ramon Llull, Cami Font de la Tartrana, C/ Sant Francesc, C/ Gaietà Vallés Pujals, i acabarà al mateix Pavelló del C/ Enric Genescà Cortés, aquest trajecte és de 5km, per tant la cursa s’acompletarà amb dues voltes al mateix fins arribar als 10 km. L’avituallament es situarà al km 5. La inscripció, totalment gratuïta, i es pot fer a través de la pàgina web www.mitjaterrassa.cat. El plaç finalitzarà el 1 de Setembre a les 19,-h. La recollida del dorsal es farà el dia de la cursa com a màxim fins a mitja hora abans de la sortida de la cursa al pavelló municipal. La novetat d’enguany, és que el control del temps d’aquesta cursa es farà pel sistema de xip, tal i com ha implantat l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, en aquest VII Circuit de Curses de curses ACTIVA’T de Terrassa, mitjançant el qual s’ha de participar en totes les curses. En cas de no disposar del xip, tot i que s’hi pot participar, no es classificarà ni puntuarà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.