La Primera Cursa Popular AnyósPark amb la participació de Martín Fiz

0
486

Diumenge que ve, 5 de Setembre, se celebrarà al Principat d\’Andorra la Primera Cursa Popular AnyósPark, carrera urbana que transcorrerà pels carrers de la parròquia de La Massana.
Aquesta cursa, organitzada dins de l\’agenda anual de l’AndorraFitness, estarà oberta a la participació de totes aquelles persones que ho desitgin, amb independència de sexe, edat i preparació física i tindrà un caire solidari, ja que gran part de la recaptació serà destinada a projectes socials tant de Caritas com de Creu Roja Andorrana.| El traçat de la carrera, de 10.000 mts, tindrà un nivell de dificultat prou accessible para tot aquell que desitgi realitzar-la, sense grans exigències d\’entrenament. Entre els més de 500 participants inscrits es comptarà amb el maratonista olímpic alabès Martín Fiz, campió del món en 1995 i d\’Europa en 1994, qui vindrà a Andorra especialment para la Cursa Popular. També participaran els Bombers d’Andorra i bombers de casernes d\’altres països, qui correran la cursa amb l\’equip d\’intervenció. AnyósPark organitzarà un “village” amb una gran festa a la zona d\’arribada on tant els corredors, com els seus familiars i amics trobaran una gran botifarrada, inflables i Xiqui Park per als més petits, música amb DJ, degustacions i regals. Entre els serveis que l\’organització posa a la disposició dels corredors estan les dutxes i vestuaris del club esportiu AnyósPark, la guarderia per a nens durant la cursa, per als qui vinguin amb els seus fills i el guarda-roba, a més a més de la samarreta tècnica commemorativa amb la qual s\’obsequiarà a tots els participants. És important recordar que és una cursa popular oberta a tots els públics, de totes les edats i de totes les condicions físiques, i per aquest motiu des de l\’organització s\’ha creat un recorregut alternatiu de 4.000 mts. Aquest últim traçat està pensat per que puguin participar tots els components de la família. Volem que aquest dia sigui una gran festa esportiva i solidària. Us esperem!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.