La 5a Mitja Marató Ciutat de Sabadell Gran Premi Diputació de Barcelona obre el 5è Challenge

0
360

Tret de sortida de la temporada de Mitges Maratons
Aquest diumenge, 5 de setembre, a les 9.30h, amb sortida a la Plaça de la Creu Alta, es disputarà la 5a Mitja Marató Ciutat de Sabadell Gran Premi Diputació de Barcelona, organitzada per l\’Associació Esportiva Mitja Sabadell. Aquesta mitja marató és la primera de les proves incloses al 5è Challenge de Mitges Maratons , organitzat per la Diputació de Barcelona. | Per cinquè any consecutiu, l\’Àrea d\’Esports organitza aquest circuit d\’atletisme de Mitges Maratons homologades per la Federació Catalana d\’Atletisme, que es desenvolupen en el territori de la província de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.