TOT A PUNT PER LA MITJA MARATÓ CIUTAT DE SABADELL

0
515

Aquest proper diumenge al matí dins de les curses populars de la Festa Major de Sabadell ja tenim a punt la 5ª edició de la Mitja Marató Ciutat de Sabadell , que aquest any arriba amb forces novetats per continuar amb la millora de la competició , el recorregut es nou i tots el comentaris apuntant a que serà un traçat més ràpid al de les darreres edicions tot i mantenir les dues voltes també hi ha una nova ubicació de la sortida i arribada que serà a la Plaça de la Creu Alta i es guanyarà amb el serveis de vestidors , dutxes i guarda-roba al poder utilitzar el Pavelló d’esports de Cal Balsach , al costat mateix de la línia d’arribada, ! L’hora de sortida s’ha avançat mitja hora i el tret es donarà puntualment a les 9.30 del matí.Tots els arribats tindran un folre commemoratiu de la seva participació.Us animen a tots/es a participar i fer ràpidament les vostres inscripcions ja que es trobem molt a prop dels 1.000 inscrits i el límit es de 1.200 corredors.Tota la informació i les inscripcions a la web www.mitjasabadell.cat Així mateix cal recordar que la matinal atlètica es complementa amb la celebració de la 32ª Cursa Popular ( 11.000 metres ) i de la 5ª Cursa infantil pels atletes de 6 a 9 anys , 500 metres i 1.000 metres pels atletes de 10 a 12 anys . Tota la informació i les inscripcions a la web www.sabadell.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.