TOT A PUNT PER LA MITJA MARATÓ CIUTAT DE SABADELL

0
416

Aquest proper diumenge al matí dins de les curses populars de la Festa Major de Sabadell ja tenim a punt la 5ª edició de la Mitja Marató Ciutat de Sabadell , que aquest any arriba amb forces novetats per continuar amb la millora de la competició , el recorregut es nou i tots el comentaris apuntant a que serà un traçat més ràpid al de les darreres edicions tot i mantenir les dues voltes també hi ha una nova ubicació de la sortida i arribada que serà a la Plaça de la Creu Alta i es guanyarà amb el serveis de vestidors , dutxes i guarda-roba al poder utilitzar el Pavelló d’esports de Cal Balsach , al costat mateix de la línia d’arribada, ! L’hora de sortida s’ha avançat mitja hora i el tret es donarà puntualment a les 9.30 del matí.Tots els arribats tindran un folre commemoratiu de la seva participació.Us animen a tots/es a participar i fer ràpidament les vostres inscripcions ja que es trobem molt a prop dels 1.000 inscrits i el límit es de 1.200 corredors.Tota la informació i les inscripcions a la web www.mitjasabadell.cat Així mateix cal recordar que la matinal atlètica es complementa amb la celebració de la 32ª Cursa Popular ( 11.000 metres ) i de la 5ª Cursa infantil pels atletes de 6 a 9 anys , 500 metres i 1.000 metres pels atletes de 10 a 12 anys . Tota la informació i les inscripcions a la web www.sabadell.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.