III Cursa competitiva de Sant Carles de la Ràpita de 10 km i III Caminada Popular no competitiva de 4 km.

0
527

La Cursa es disputarà sobre un recorregut de 10Km; la caminada de 4km serà no competitiva i la cursa de 10km competitiva, donant dues voltes: una de 4km i l\’altra de 6km, totalment urbans i sobre superfície d’asfalt. El circuit estarà senyalitzat quilòmetre a quilòmetre i obert al trànsit en alguns trams. El temps màxim per les dues curses serà de 1 hora i 30 minuts. Podran participar-hi de forma gratuïta tots aquells que ho desitgin, sense cap distinció de sexe, edat o nacionalitat. | La categoria absoluta per la cursa de 10 Km serà a partir de 16 anys masculina i femenina. Els menors d’edat podran participar sempre que acrediten una autorització dels pares/mares o tutors (entregar a la retirada del pitrall/dorsal). Llocs de sortida i de l\’arribada: Parc del Garbí (Piscina Municipal) Inscripcions gratuites a la web de la cursa: www.fondistesrapitencs.com Al final de la cursa es farà un obsequi d\’una samarreta tècnica, begudes i menjar per a tots els participans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.