Paper destacat de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya a la marató de Pikes Peak

0
467

El passat 22 d’agost es va disputar a Colorado (EUA) la Pikes Peak Marathon, prova de la Copa del Món de Curses de Muntanya (Skyrunning World Series) en que van participar els membres de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La cursa va ser guanyada pels atletes locals Matt Carpenter i Keri Nelson, en homes i dones, respectivament.| Després de la marató de Chamberton, celebrada a França a inicis d’agost, els components de la Selecció Catalana han seguit acumulant punts. A la cursa de Colorado cal destacar el 3r lloc de Toti Bes (Ski Club Camprodon), el 4t de Jessed Hernàndez (Associació Esportiva Diedre) i l’11a posició de Just Sociats (Club Excursionista Bandolers). En categoria femenina Laia Andreu (Unió Excursionista Vic) va acabar en quarta posició. Sens dubte una bona actuació de conjunt que manté oberta la disputa per la Copa del Món, tant a nivell individual com per equips. Cal recordar que la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC ha estat en cinc ocasions Campiona del Món de Curses de Muntanya. Les properes cites de la Selecció Catalana seran la Carrera de La Sagra (Granada, Espanya), el proper 11 de setembre, el Sentiero delle Grigne (Lecco, Itàlia), el 19 de setembre, i la cita final habitual de cada temporada amb la Mount Kinabalu International Climbathon (Malàisia) els dies 23 i 24 d’octubre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.