Burriac ATAC!10 ja és aquí, no te\’l perdis.

0
453

El quatre de setembre més de 650 corredors i corredores prendran la sortida de al sisena edició de Burriac ATAC! Amb les inscripcions tancades en menys de 20 dies les ganes que aquests atletes posaran estan més que demostrades, per tant mereixen que se\’ls vingui a animar d\’allò més. Amb més de 100 corredores inscrites tornem a ser la cursa de muntanya amb més participació femenina, i n\’estem molt content. També ens complau tenir més de 180 atletes locals i un munt de gent que en més o menys mesura ve de lluny per ajudar-nos a gaudir d\’aquesta cursa.| Des del Centre Excursionista Vilassar de Mar us recomanem alguns llocs on creiem que podreu arribar fàcilment i recordeu que hi ha un concurs fotogràfic amb dues nits d\’hotel com a premi. Sortides: Ajuntament Vilassar de Mar 20:00 Sortida Marrec ATAC! (activitat infantil) 21:30 Sortida dones 21:45 Sortida homes Trams de recorregut 22:00 planes de Montcabrer 22:15 castell de Burriac 22:30 església de Cabrera 22:45 arribada Club Nàutic Cabrera Aquest mateix dia donarem el tret de sortida a la campanya “El Piri es mou”. Una campanya que busca acabar d\’obtenir els diners necessaris pel proper canvi d\’ubicació de l\’espai que ocupa el Centre Excursionista i a la que us demanem a totes i tots que ens ajudeu a tirar endavant.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.