Kelme, patrocinador esportiu oficial de la XVIII edició de la Mitja Marató del Somontano

0
467

La prova se celebrarà el pròxim 25 de setembre en Barbastro Osca
Kelme, empresa dedicada a la fabricació i distribució de calçat, tèxtil i complements per als sectors de l\’esport i la moda, serà el patrocinador esportiu oficial de la XVIII edició de la Mitja Marató Ruta Va venir del Somontano. La prova, que se celebrarà el 25 de setembre, recorrerà les poblacions de Barbastro, Castillazuelo i Pozán del Vero, totes elles emmarcades dintre de la Comarca del Somontano. La signatura esportiva Kelme tindrà una presència molt destacada durant la Mitja Marató, ja que oferirà un espai dedicat a l\’atleta on es mostraran les últimes novetats de la seva línia. A més, Kelme obsequiarà amb una samarreta a tots els corredors de la prova. | En aquesta edició, més de 1.200 amants d\’aquest esport es congregaran en la Comarca del Somontano para recórrer els 21,097 Km. de distància. Durant la prova organitzada pel club Atletisme de Barbastro, els esportistes correran envoltats dels vinyers i cellers de la comarca, que porten el segell d\’identitat de Denominació d\’Origen del Somontano. Sobre Club Atletisme Barbastro El Club es va fundar fa més de 25 anys a l\’abric de la insigne Peña Ferranca. Durant tot aquest temps i gràcies a la labor de l\’equip organitzador del Club s\’ha assentat la prova reina: La Mitja Marató Ruta Va venir del Somontano. El Club organitza altres proves com el 10K nocturn, la Milla Urbana, la Milla San Ramón, la Carrera Popular San Silvestre Memorial Rubén González, El Chistavín de Berbegal, la Carrera Camp a través de Castillazuelo El Pueyo, el Cross de La Candelera i la Marxa Huesca Monestir del Pueyo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.