A didas llança mitjons específics amb noves tecnologies per a practicar Running

0
751

Adidas no deixa d\’innovar en els seus accessoris buscant sempre poder oferir els millors productes per a la pràctica del teu esport favorit. És molt important sortir a córrer no només amb una bona sabatilla sinó que també amb uns mitjons que s\’adaptin perfectament a les necessitats d\’aquests esports. Aquest model de mitjó està construït amb dues capes reduint així les irritacions i frecs en la peu del corredor. Prevé l\’aparició de butllofes a causa del fregament. Estan modelats anatòmicament perquè s\’adaptin perfectament a la forma del peu. Són molt còmodes perquè aconsegueixen eliminar la humitat rapidamente gràcies a la tecnologia FIL COOLMAX. Incrementen la seva estabilitat gràcies al que vam cridar REINFORCED ARCH SUPPORT i incorporen insercions de malles de ventilació.| A més l\’esportista aconseguirà una major estabilitat gràcies a la tecnologia REINFORCED ARCH SUPPORT. Estan modelats anatòmicament perquè s\’adaptin perfectament a la forma del peu i per a prevenir l\’aparició de butllofes a causa del fregament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.