Proclamació candidatura a la PRESIDÈNCIA del Club d\’Atletisme Calella

0
447

La Junta Electoral va certificar, divendres 13 d’agost, la CANDIDATURA de MANEL VICENTE i RIBAS com a guanyadora per seguir al capdavant del Club d\’Atletisme Calella, assumint un tercer mandat que ara, segons els nous Estatuts, serà de 6 anys i no de 4 anys com ho van ser els dos anteriors que ja va encapçalar. Manel Vicente va començar a treballar de nou amb la seva Junta el dilluns 16 d\’agost en una reunió per definir les àrees d\’acció, així com definir els darrers retocs en vista a la propera i imminent temporada 2010-2011.| La Junta Directiva que assumeix el projecte 2010-2016 és la següent:
MANEL VICENTE
XAVIER MULA
JOSEP MEJIAS
JOAQUIM NOGUERA
MARTÍ CAMPENY
JORDI TORRENT
PEP PLA
LAUREANO GARCIA
JOAN VILLARET
MARTA CAMPENY
PABLO ROMAN
ENCARNA NAVARRO
RAÜL CLARAMUNT ESTER RUIZ DAVID RODRIGO

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.