Txell Calduch i Oumrim Jamal primers als 10k de Malgrat de Mar

0
315

Txell Calduch amb el seu fill Biel que ja ha fet els 3 mesos a l\’arribada esperant, ha fet un esplèndid temps de 36:09, que li han donat la victòria sense problemes. A l\’apartat masculí Oumrim Jamal ha guanyat a Sergio Enriquez que havia passat destacat pel K5. Ha tornat després d\’una llarga lesió Javier Cortés Huete que ha abanadonat passat el K7. Els 500 arribats han mostrat el creixement d\’aquesta cursa que es va fent tradició al primer diumenge d\’agost.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.