Arriba a Barcelona la primera edició de l’Outdoor Sports Experience

0
427

Els propers 2 i 3 d’octubre la ciutat de Barcelona acollirà a Montjuïc l’Outdoor Sports Experience, un esdeveniment que barreja les activitats populars amb les competicions de màxim nivell
L’Outdoor Spors Experience neix de les ganes d’aproximar al gran públic a la pràctica d’esports a l’aire lliure, en un entorn tan poc habitual com la ciutat de Barcelona. Activitats com poden ser rutes en BTT, curses de muntanya, nòrdic walking, l’escalada, l’orientació seran algunes de les que es podran fer en aquest esdeveniment lúdic, esportiu i participatiu que omplirà d’ambient el Palau Sant Jordi i la Muntanya de Montjuïc.| Una barreja on tindran cabuda l’espectacle dels participants en les competicions d’alt nivell i la quinzena d’activitats esportives populars i gratuïtes obertes a tothom. Aquest esdeveniment organitzat per Ocisport (empresa especialitzada en l’organització de competicions i esdeveniments outdoor), comptarà amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona i amb Televisió de Catalunya (TV3) com a mitjà de comunicació oficial, que farà un seguiment de l’esdeveniment. Ambient popular L’accés a l’esdeveniment serà lliure, i un cop allà, hom trobarà activitats permanents com el rocòdrom, el bosc vertical, el circuit BTT, la zona d’inflables infantil, la tirolina, els cursos d’orientació en GPS, el vol captiu en globus, el caiac o el geocatching a més d’una zona d’exposició de productes i oferta turística vinculada a les activitats a l’aire lliure. Hi haurà tot un seguit d’activitats programades que necessiten inscripció prèvia com són el Gran Premi Massi BTT, la caminada nocturna, la pedalada popular, la cursa a peu, la cursa de muntanya, la duatló de muntanya, el curs de nòrdic walking, l\’open infantil de BTT i el bateig submarinisme, entre d’altres. La informació respecte a les activitats i inscripcions la trobareu a www.ocisport.net Guardó als millors esportistes i l\’outdoor més solidari Un cop finalitzi tot l’esdeveniment es farà entrega del guardó Outdoor Sports Experience on s\’atorgarà el premi als millors esportistes (home i dona) catalans de l’any de les modalitats esportives l\’aire lliure. Els vencedors seran escollits de manera popular a través de la votació que es podrà fer al web del programa Temps d’Aventura de TV3. Catalunya és una potencia dels esports a l’aire lliure amb figures tan importants com Kílian Jornet (triple campió de les Copes del Món de curses de muntanya del 2007 al 2009), Agustí Roc (dos vegades campió de les Copes del Món de curses de muntanya el 2003 i 2004), Anna Serra (guanyadora dels Mundials d\’Skyrunning 2004) i Josep Antoni Hermida (medalla de plata en els Jocs Olímpics de Atenes’04 en BTT) i molts més. Amb el guardó se’ls vol retre homentage i apropar els seus esports al públic més jove. I perquè no tots tenim la mateixa sort, l’Outdoor Sports Experience vol apropar l’esport als més necessitats per això es farà una recollida del material esportiu que s’enviarà al Marroc a través de la ONG Fitness Solidari. Inscripcions Per poder participar en les competicions i/o activitats programades cal fer l’inscripció a www.ocisport.net

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.