4a edició de la tradicional Cursa de la Diada

0
311

Des del passat 28 de juliol, s\’ha obert el període per a inscriure\’s a les diferents curses programades pel proper dia 11 de setembre. Per primer cop, tant les inscripcions de totes les categories de la Cursa com les de la Caminada es realitzaran únicament via on-line per tal de facilitar que els diferents atletes vinguts d\’arreu puguin inscriure\’s en aquesta tradicional prova atlètica. Una altra novetat, serà que les inscripcions al dinar, així com el seu pagament serà també únicament a través del web.| www.cursadeladiada.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.