ENCONTRE INTERNACIONAL JÚNIOR

0
314

Dotze atletes catalans seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a dotze atletes catalans per a disputar l\’Encontre Internacional Júnior entre les seleccions del Marroc, Algèria, Itàlia, França, Tunísia, Grècia, Turquia i Espanya, que se celebrarà el proper 7 d\’agost a Tunis. En dones, han estat seleccionades Ainara A. Acevedo (ISS-L’H) als 400 metres i 4×400, Victòria Sauleda (CAL) als 800 metres, Mireia Bonjoch (FCB) en perxa, Míriam García (AAC) en llargada, Ester García (ISS-L’H) en triple salt, Haja Gerewu (FCB) en pes i disc i Irene Ramos (AAC) en llançament de martell.| En homes tenim a Xavier Carrión (JAS) als 110 m tanques, Abdelaziz Merzougui (CA Ascó) als 3000 m obstacles, Eloi Guimerà (JAS) en perxa, Pedro José Martín (AAC) en martell i Adrià Burriel (ISS-L’H) als 4X100 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.