ENCONTRE INTERNACIONAL JÚNIOR

0
408

Dotze atletes catalans seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a dotze atletes catalans per a disputar l\’Encontre Internacional Júnior entre les seleccions del Marroc, Algèria, Itàlia, França, Tunísia, Grècia, Turquia i Espanya, que se celebrarà el proper 7 d\’agost a Tunis. En dones, han estat seleccionades Ainara A. Acevedo (ISS-L’H) als 400 metres i 4×400, Victòria Sauleda (CAL) als 800 metres, Mireia Bonjoch (FCB) en perxa, Míriam García (AAC) en llargada, Ester García (ISS-L’H) en triple salt, Haja Gerewu (FCB) en pes i disc i Irene Ramos (AAC) en llançament de martell.| En homes tenim a Xavier Carrión (JAS) als 110 m tanques, Abdelaziz Merzougui (CA Ascó) als 3000 m obstacles, Eloi Guimerà (JAS) en perxa, Pedro José Martín (AAC) en martell i Adrià Burriel (ISS-L’H) als 4X100 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.