Cursa atlètica de la Festa Major 2010 a Sants ( Barcelona )

0
516

La Unió Esportiva de Sants amb motiu de la Festa Major organitza el proper diumenge 29 d’agost el primer 2.000 de Sants, cursa atlètica de Festa Major.
La cursa resta oberta a tothom, sense distinció d’edat, sexe o raça. Horari de les curses: o 9.00h Sortida cursa femenina o 9.15h Sortida cursa masculina o 9.30h Sortida cursa infantil (fins al 10 anys) Les curses masculina i femenina seran de 2.000 metres (dues voltes al circuit de 1.000 metres) i la infantil de 500 metres (mitja volta al circuit) La sortida i arribada serà al carrer de Sants amb carrer Riego (davant de la seu social del club) Hi haurà trofeus pels 3 primers participants de les curses masculina i femenina.| El control de temps es farà per sistema de cronometratge manual. L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat o la identitat de l’atleta. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, en qualsevol cas, l’organització es reserva el dret de suspendre-la. L’organització no es fa responsable dels accidents i perjudicis morals i/o materials que poguessin patir els participants i espectadors abans, durant o després d’aquesta prova. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat en el mateix serà resolt per l’organització. Les reclamacions es faran per escrit al Director Tècnic, una vegada acabada la cursa en el màxim de 15 minuts després de coneguda la classificació. El veredicte de l’organització serà inapel·lable. Inscripcions: Les inscripcions seran gratuïtes. Es podran fer fins el divendres 27 d’agost o fins arribar als 200 participants pel qualsevol dels següents mitjans: o A la seu social al carrer Riego nº2 o Deportes Atleta’s Domingo Catalan a Carretera La Bordeta nº 7 o Enviant correu electrònic a atletisme@uesants.cat indicant nom i cognom, data de naixement, sexe i adreça de correu electrònic. o Mitjançant el web www.uesants.cat.  S’acceptaran inscripcions el dia de la cursa al taulell de l’organització.  Els dorsals es recolliran el dia de la cursa a partir de les 8.00h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.