RESULTATS XVIII MILLA ATLETICA DE COVADONGA

0
511

La tradicional Milla atlètica urbana que ha arribat a la seva majoria d\’edat amb la divuitena edició. La carrera va repetir bona part del seu format habitual que sempre ha contat amb una gran acceptació entre els atletes. La inscripció gratuïta es va poder formalitzar a partir de les 8 de la tarda en la Torre de l´Aigua ( C/ Pelai Briz) la sortida es va situar en la/ c Francesc Izard , per a continuar per el carrer Covadonga-Dels Comtes-Bonavista- Dels Montcada-Covadonga fins a la línia de meta instal·lada en la Plaça de la Sardana al costat de Fira Sabadell. | La carrera va ser dividida en dues categories : la infantil que comprèn als nascuts entre els anys 1996 fins al 2010 registre una participació de 35 atletes i la carrera open des de l\’any 1.995 fins a sense límit d\’edat per a participar, es van inscriure un total de 130 atletes . Els primers classificats tant en la categoria masculina com femenina van ser obsequiats amb els tradicionals pernils i embotits , així mateix es van repartir samarretes commemoratives per als corredors i el sorteig d\’un lot d\’embotits entre tots els participants. L\’organització va transcórrer de manera modèlica a càrrec de l\’Associació de Veïns i assumint l\’aspecte tècnic de la carrera la secció d\’atletisme del Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell, així mateix cal destacar el patrocini per part de Coca-cola , Vidal Papers i Runnersworld-Sabadell. En l\’apartat esportiu cal significar el total domini dels atletes de la Joventut Atlètica Sabadell que van copar la totalitat del podi de la carrera Open. En categoria masculina : victòria per a Javier Jurado (JAS) amb un temps de 4 minuts i 26 segons , 2º classificat Jordi creu (JAS) i 3º Santi Ortega (JAS) i en l\’apartat femení : 1ª Laura Gómez (JAS) 2ª Marta Gómez (JAS) i 3ª Sara Bertrán (JAS).Quant a la infantil : 1º Manel Egea 2º Alex Rodríguez i 3º Alex Sales i en féminas 1ª Judit Bellido 2ª Claudia De la Torre i 3ª Meritxell Raimundo. En la cerimònia de premiación van estar presents la Sra. Montserrat Parera , Presidenta de l\’associació de veïns , el Sr. Rafel Bernardo , President de la secció d\’atletisme del Club Natació Sabadell i el Sr. Josep Molins ,President de la Joventut Atlètica Sabadell. A.V.N.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.