CAMPIONAT D\’EUROPA DE BARCELONA

0
507

Ayad Lamdassem, quart i Carles Castillejo, cinquè als 10.000 m
Aquest dimarts han començat els Campionats d’Europa d’Atletisme a l’Estadi de Montjuic Lluis Companys de Barcelona. Ayad Lamdassem i Carles Castillejo han protagonitzat una emocionat carrera dels 10.000 metres on s’han classificat en quarta i cinquena posició respectivament. L’atleta català d’origen marroquí ha estat encapçalant la cursa durant gran part de la mateixa i quan semblava que tenia la segona posició assegurada ha estat avançat per dos rivals i s’ha tingut que conformar amb la quarta posició amb un temps de 28’34”89. Carles Castillejo ha marcat 28’49”69.| Marc Orozco han tingut una brillant actuació classificant-se per llocs a la seva sèrie dels 400 metres. Aquest dimecres correrà les semifinals. Laia Forcadell no ha aconseguit l’objectiu de passar la ronda eliminatòria ja que ha quedat en vuitena posició amb 58”80. Tampoc Irache Quintanal ha superat les qualificacions de disc i pes amb registres de 50,81 m i 16,08 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.