Els Europeus d\’atletisme de Barcelona donen el tret de sortida amb una espectacular cerimònia d\’inauguració

0
323

Ja han començat els Campionats d\’Europa d\’Atletisme, que acull aquesta setmana la ciutat de Barcelona. La gran cita esportiva ha quedat inaugurada de forma oficial amb una espectacular combinació de música, llum i aigua a la Font Màgica de Montjuïc. Divuit anys i un dia després, l\’esperit olímpic ha tornat a reviure a la capital catalana, en un acte que ha comptat també amb la tradicional desfilada dels equips que hi prendran part.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.