Kilian Jornet no dóna treva i es fa amb l\’or en el Giir di Mont

0
447

L\’atleta del Salomon Santiveri Outdoor Team s\’ha dut la victòria en el Campionat del Món després de vèncer en una carrera que ja ha guanyat tres vegades, en aquesta ocasió amb un temps de 3h.01.14 Tòfol Castañer ha estat quart, Agustí Roc desè i Mireia Miró segona, uns resultats que han dut a la selecció espanyola al segon posat en la classificació per països En categoria femenina, Stephanie Jiménez, campiona en 2008 i que competia representant a la selecció francesa, ha estat quarta La cita s\’anunciava amb un favorit i el favorit no ha fallat. | L\’integrant del Salomon Santiveri Outdoor Team Kilian Jornet ha sumat un nou or a la seva brillant carrera després d\’imposar-se avui en el Giir digues Mont, seu del Campionat del Món Skyrunning. L\’atleta de la Cerdanya, que ha sumat la seva tercera victòria en aquest mateix traçat, ha batut el seu pròpia plusmarca després de recórrer els exigents 32 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell en 3h.01.14. Els seus companys en la selecció espanyola i el Salomon Santiveri Tòfol Castañer i Agustí Roc han estat quart i desè, respectivament. Per la seva banda, Stephanie Jiménez, del Salomon Santiveri i que corria amb la selecció francesa, ha estat quarta. Després de la seva victòria en el Campionat del Món, Kilian Jornet té previst disputar el pròxim 8 d\’agost altra cita clàssica, la Serri-Zinal (Skyrunning World Seriïs), i, després, intentarà buscar la seva tercera victòria consecutiva en el qual està considerada com la carrera de trail running més emblemàtica a nivell mundial, el The North Face Ultra Trail del Mont Blanc. La selecció espanyola, segona per països La selecció espanyola, amb Manuel Amat el front, va viatjar al complet a Itàlia i regressa a casa amb un segon posat en la classificació per països gràcies també al meritori segon lloc conquistat per la catalana Mireia Miró. L\’equip que ha viatjat a Premana ha estat compost per: Raúl García, David López, Kilian Jornet, Agustí Roc, Jessed Hernández, Tòfol Castanyer, Luis Alberto Hernando i Blanca María Serrano, Mónica Ardid, Mireia Miró, Laia Andreu i Nuria Domínguez. La selecció conta amb el patrocini de Salomon, com sponsor principal, i proveïx a l\’equip de la vestimenta i el material necessari per al viatge i la competició.
Classificació 18° Giir di Mont Skyrunning World Championship Categoria masculina: 1) Kilian Jornet Burgada (ESP-Salomon Santiveri) 3.01.14 2) Marc de Gasperi (Forestale) 3.04.34 3) Louis Alberto Herdando (ESP) 3.11.00 4) Tofol Castañer (ESP-Salomon Santiveri) 3.11.49 10) Agustí Roc Amador (ESP-Salomon Santiveri) 3.18.24. Categoria femenina: 1) Laetitia Roux (FRA) 3.46.40 2) Mireia Mirò (ESP) 3.53.52 3) Emanuela Brizio (ITA) 3.58.19 4) Stephanie Jimenez (FRA) 3.59.12 6) Monica Ardid (ESP) 4.11.13 8) Laia Andreu (ESP) 4.14.00. Campionat del Món per països: 1) Itàlia 630 punts 2) Espanya 612 punts 3) França 358 punts

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.