9º TRIATLÓ POPULAR DE MALGRAT DE MAR

0
398

Cristian Cofiné (Triatló Piri) i Mercè Tussell (Club Natació Reus Ploms) guanyadors absoluts El grup excursionista Malgratenc ha organitzat el pasat diumenge la 9ª edició del triatló popular de Malgrat de mar , una competició que va tancar amb molt dies d’antelació les 400 places ofertades i que finalment 357 participants van assolir creuar la línia de meta després de nadar a mar obert 500 metres , tot seguit 12 quilòmetres de ciclisme de muntanya Btt en un recorregut amb una forta pujada per arribar des de nivell de mar fins 191 metres d’altitud i completant un desnivell acumulat positiu de 325 metres i per finalitzar 4 quilometres de cursa a peu direcció Blanes un traçat d’anada i tornada pel Passeig Marítim i façana litoral.| A la categoria masculina es va endur una treballada victòria el triatleta encara a la categoria sub-23 Cristian Cofiné (triatló Piri) després de 50 minuts i 55 segons, amb un estret marge de 6 segons per davant del segons classificat absolut Juan Carlos Castellà , completant el tercer graó del podi Pep Tatché. A la vessant femenina còmoda i contundent victòria per la triatleta de Caldes de Montbui , Mercè Tussell (Club Natació Reus Ploms) amb un crono final de 57 minuts i 50 segons , fent la seva arribada amb més de 5 minuts d’avantatge per davant de la segona classificada Monica Rodrigo i com tercera classificada Nuria Sauleda.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.