9º TRIATLÓ POPULAR DE MALGRAT DE MAR

0
542

Cristian Cofiné (Triatló Piri) i Mercè Tussell (Club Natació Reus Ploms) guanyadors absoluts El grup excursionista Malgratenc ha organitzat el pasat diumenge la 9ª edició del triatló popular de Malgrat de mar , una competició que va tancar amb molt dies d’antelació les 400 places ofertades i que finalment 357 participants van assolir creuar la línia de meta després de nadar a mar obert 500 metres , tot seguit 12 quilòmetres de ciclisme de muntanya Btt en un recorregut amb una forta pujada per arribar des de nivell de mar fins 191 metres d’altitud i completant un desnivell acumulat positiu de 325 metres i per finalitzar 4 quilometres de cursa a peu direcció Blanes un traçat d’anada i tornada pel Passeig Marítim i façana litoral.| A la categoria masculina es va endur una treballada victòria el triatleta encara a la categoria sub-23 Cristian Cofiné (triatló Piri) després de 50 minuts i 55 segons, amb un estret marge de 6 segons per davant del segons classificat absolut Juan Carlos Castellà , completant el tercer graó del podi Pep Tatché. A la vessant femenina còmoda i contundent victòria per la triatleta de Caldes de Montbui , Mercè Tussell (Club Natació Reus Ploms) amb un crono final de 57 minuts i 50 segons , fent la seva arribada amb més de 5 minuts d’avantatge per davant de la segona classificada Monica Rodrigo i com tercera classificada Nuria Sauleda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.