Barcelona 2010: Cerimònia inaugural, en directe per TV3

0
490

TVC produeix el senyal Internacional en HD des de Montjuïc.
S’acosta el moment. Barcelona 2010 entra en el temps del compte enrere. El 26 de juliol la cerimònia d’inauguració donarà pas oficialment a la competició en la qual Televisió de Catalunya hi té un paper important. Dilluns, des de TVC es produeix el senyal internacional destinat a totes les televisions que retransmetran l’esdeveniment inaugural. L’Avinguda Maria Cristina -des de les Torres Venecianes fins a la Font Màgica- serà dilluns el centre d’atenció de l’atletisme europeu. Per mostrar tots els detalls d’una cerimònia innovadora i diferent, TVC disposa entre l’ampli dispositiu de 12 càmeres, de grues especials telescòpiques i dels equips tècnics i humans per emetre el senyal internacional en HD. La realització és de Xavier Garasa i la producció, de Francesc Ortega.| La cerimònia es podrà seguir en directe per TV3, després del “TN Vespre”. També pel canal 3HD i des de la web www.elsesports.cat. Els periodistes esportius Mireia Vicente i Xavier Bonastre faran la narració d’una cerimònia pensada en quatre escenes i que durarà 90 minuts. TV3 connectarà en directe uns cinc minuts abans de l’inici de la cerimònia. Hansel Cereza, director i creador de l’espectacle, parlarà aleshores amb Mireia Vicente d’una cerimònia que ha promès que sorprendrà tothom. “El repte, l’atreviment nostre ha estat precisament aprofitar l’escenografia que ja teníem, la Font Màgica, i no crear res de nou –explica Cereza en la web oficial-. La font s’ha utilitzat en altres ocasions, però al seu voltant o darrere, mai a l’interior mateix de la font. Serà una cerimònia especial, atractiva, innovadora i, sobretot, diferent”. Cereza avança que l’aigua “serà el personatge principal de l’acte, ja que forma part de l’espectacle” i detalla que tot gira al voltant dels valors de l’atletisme aplicats al nostre propi estil de vida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.