10a CAMINADA POPULAR NOCTUNA POBLET – PRADES

0
406

Un any més, la nit del 7 al 8 d\’agost organitzem la travessa nocturna des de Poblet a Prades.
L\’organització posa a disposició dels inscrits un autocar que sortir de Vila-seca (Pla dels Pasos Catalans) a les 22h, per començar a caminar a les 0h des de Poblet. La tornada des de Prades fins a Vila-seca tamb es pot realitzar amb el mateix autocar. Per tant, noms cal que us preocupeu de portar aigua i alguna cosa de menjar, perquè a mig camí fem una paradeta a la Mola d\’Estat. Imprescindible portar un frontal o lot, a més de la capelina per si el temps no acompanya, i roba d\’abric. Al final, hi haurà un petit refrigeri abans d\’agafar l\’autocar, que sortir de Prades al voltant de les 6h, encara que aquesta dada és molt subjectiva.| El recorregut transcorre per un tram del GR-171 (Monestir de Poblet – Font de l\’Abat Siscar – Mirador de la Pena – Coll de la Creu de l\’Ardit – Coll de la Mola Mola dels Quatre Termes – Mola del Guerxet – Coll d\’en Perroi – Coll de la Font del Dineral – Plans de Pags – Tossal de la Baltasana – Coll del Bosc – Prades). El desnivell total a tenir compte és duns 1500m i la major part del recorregut és camp-corriol. El preu de la inscripció (autocar incls) és de 15 per a les persones que no siguin membres de la Secció de Muntanya i de 10 per als socis. Cal recordar que tothom ha d\’estar federat, sin haurem de tramitar-li una llicncia temporal per a aquell dia, que incrementar el preu de l\’excursi en 5. Els fulls d\’inscripcions podeu descarregar-los a http://webfacil.tinet.org/muntanya. Les inscripcions es portaran a terme fent un ingrès personal al compte de la Caixa 2100-0154-44-0200231406 i caldr presentar el resguard i el full d\’inscripció degudament omplert abans d\’agafar l\’autocar a Vila-seca. Tamb podeu enviar-ho per fax (977 39 44 61) o per e-mail a secciomuntanya@hotmail.com. L\’ltim dia per fer les inscripcions ser el dijous 5 d\’agost, posteriorment l\’organització no n\’assegura la seva acceptació i, en tot cas, anirien acompanyades d\’un recàrrec de 5. Per a més informació contactar amb Esteve (636001788) o Jordi (639302005).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.