10a CAMINADA POPULAR NOCTUNA POBLET – PRADES

0
515

Un any més, la nit del 7 al 8 d\’agost organitzem la travessa nocturna des de Poblet a Prades.
L\’organització posa a disposició dels inscrits un autocar que sortir de Vila-seca (Pla dels Pasos Catalans) a les 22h, per començar a caminar a les 0h des de Poblet. La tornada des de Prades fins a Vila-seca tamb es pot realitzar amb el mateix autocar. Per tant, noms cal que us preocupeu de portar aigua i alguna cosa de menjar, perquè a mig camí fem una paradeta a la Mola d\’Estat. Imprescindible portar un frontal o lot, a més de la capelina per si el temps no acompanya, i roba d\’abric. Al final, hi haurà un petit refrigeri abans d\’agafar l\’autocar, que sortir de Prades al voltant de les 6h, encara que aquesta dada és molt subjectiva.| El recorregut transcorre per un tram del GR-171 (Monestir de Poblet – Font de l\’Abat Siscar – Mirador de la Pena – Coll de la Creu de l\’Ardit – Coll de la Mola Mola dels Quatre Termes – Mola del Guerxet – Coll d\’en Perroi – Coll de la Font del Dineral – Plans de Pags – Tossal de la Baltasana – Coll del Bosc – Prades). El desnivell total a tenir compte és duns 1500m i la major part del recorregut és camp-corriol. El preu de la inscripció (autocar incls) és de 15 per a les persones que no siguin membres de la Secció de Muntanya i de 10 per als socis. Cal recordar que tothom ha d\’estar federat, sin haurem de tramitar-li una llicncia temporal per a aquell dia, que incrementar el preu de l\’excursi en 5. Els fulls d\’inscripcions podeu descarregar-los a http://webfacil.tinet.org/muntanya. Les inscripcions es portaran a terme fent un ingrès personal al compte de la Caixa 2100-0154-44-0200231406 i caldr presentar el resguard i el full d\’inscripció degudament omplert abans d\’agafar l\’autocar a Vila-seca. Tamb podeu enviar-ho per fax (977 39 44 61) o per e-mail a secciomuntanya@hotmail.com. L\’ltim dia per fer les inscripcions ser el dijous 5 d\’agost, posteriorment l\’organització no n\’assegura la seva acceptació i, en tot cas, anirien acompanyades d\’un recàrrec de 5. Per a més informació contactar amb Esteve (636001788) o Jordi (639302005).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.