LES TAQUILLES DE L’ESTADI OBREN AQUEST DIVENDRES

0
424

La venda d’entrades pel Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 començarà al migdia d’aquest divendres dia 23 a les taquilles de l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys. L’horari de venda al públic serà de 12:00 a 21:00 fins dimarts 27, quan s’ampliarà de 8:00 a 21:30 fins la conclusió de l’esdeveniment. L’aforament de l’estadi està dividit en quatre zones. El preu d’una entrada per la sessió matinal oscil—la entre els 3 i els 10 euros, mentre que l’entrada per a tot el dia varia entre els 10 i els 150. | També existeix la possibilitat de comprar un abonament de sis dies per seguir tot el campionat, amb un preu que varia entre els 60 i els 600 euros. Existeixen també els abonaments de tres dies. Aquest dissabte també s’obriran uns punts d’atenció al client, als quals es donarà informació general de l’esdeveniment esportiu i també es vendrà el programa oficial del campionat i els llibres d’estadístiques. El punt d’atenció al client situat a l’Hospitality Village estarà operatiu a partir del diumenge 25. Fins aquell dia, els espectadors podran dirigir-se al punt situat tot just davant de la porta 2 de l’estadi, lloc on antigament estava situada la botiga del RCD Espanyol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.