CAMPIONAT D\’EUROPA DE BARCELONA

0
456

25 Atletes Catalans Seleccionats
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà als Campionats d\’Europa que se celebraran a Barcelona del 27 de juliol a l\’1 d\’agost. L\’equip espanyol estarà integrat per 88 atletes, 55 homes i 33 dones. Vint-i-cinc atletes catalans, tretze homes i dotze dones, han estat seleccionats per a participar en aquests europeus. L\’aportació catalana a l\’equip espanyol es la més nombrosa de l\’estat, representant quasi un terç de l\’equip espanyol.| Els seleccionats són, Marc Orozco (FCB) als 200 m, 400 m i 4X400 metres, Reyes Estévez (FCB) als 1.500 metres, Carles Castillejo (Strands.com) i Ayad Lamdassem (Bikila) als 10.000 m, José Ríos (CA Manresa) al marató, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, José Luis Blanco (CA LS) i Angel Mullera (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Igor Bychkov (PdC) en salt amb perxa, Agustí Fèlix (FCB) al decatló, Jesús Àngel Garcia Bragado (C Isabel II) als 50 km marxa, Ruben Pros (M Lleida) als 4X100 m i Xavier Carrión (JA Sabadell) als 4X400 metres. En dones tenim a Natàlia Rodríguez (CGT) als 1.500 metres, Judit Pla (FCB) als 5.000 metres, Gema Barrachina (VTiM) inscrita als 5.000 m i 10.000 metres, Jacqueline Martín (FCB) als 10.000 metres, Laia Forcadell (ISS-L\’H) als 400 metres tanques, Rosa Morató (VTiM) als 3.000 m obstacles, Anna Mª Pinero (AAC) en salt amb perxa, Irache Quintanal (VTiM) inscrita en llançament de pes i disc, Berta Castells (VTiM) al llançament de martell, Beatriz Pascual (VTiM) i Maria Vasco (CA MV) als 20 km marxa, i Plàcida A. Martínez (FCB) al relleu de 4X100 metres

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.