CAMPIONAT D\’EUROPA DE BARCELONA

0
334

25 Atletes Catalans Seleccionats
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà als Campionats d\’Europa que se celebraran a Barcelona del 27 de juliol a l\’1 d\’agost. L\’equip espanyol estarà integrat per 88 atletes, 55 homes i 33 dones. Vint-i-cinc atletes catalans, tretze homes i dotze dones, han estat seleccionats per a participar en aquests europeus. L\’aportació catalana a l\’equip espanyol es la més nombrosa de l\’estat, representant quasi un terç de l\’equip espanyol.| Els seleccionats són, Marc Orozco (FCB) als 200 m, 400 m i 4X400 metres, Reyes Estévez (FCB) als 1.500 metres, Carles Castillejo (Strands.com) i Ayad Lamdassem (Bikila) als 10.000 m, José Ríos (CA Manresa) al marató, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, José Luis Blanco (CA LS) i Angel Mullera (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Igor Bychkov (PdC) en salt amb perxa, Agustí Fèlix (FCB) al decatló, Jesús Àngel Garcia Bragado (C Isabel II) als 50 km marxa, Ruben Pros (M Lleida) als 4X100 m i Xavier Carrión (JA Sabadell) als 4X400 metres. En dones tenim a Natàlia Rodríguez (CGT) als 1.500 metres, Judit Pla (FCB) als 5.000 metres, Gema Barrachina (VTiM) inscrita als 5.000 m i 10.000 metres, Jacqueline Martín (FCB) als 10.000 metres, Laia Forcadell (ISS-L\’H) als 400 metres tanques, Rosa Morató (VTiM) als 3.000 m obstacles, Anna Mª Pinero (AAC) en salt amb perxa, Irache Quintanal (VTiM) inscrita en llançament de pes i disc, Berta Castells (VTiM) al llançament de martell, Beatriz Pascual (VTiM) i Maria Vasco (CA MV) als 20 km marxa, i Plàcida A. Martínez (FCB) al relleu de 4X100 metres

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.