VIII 1000 CLANDESTÍ

0
427

Després que durant els primers cinc anys aquesta cursa se celebrés a Terrassa, i els dos següents al Parc de la Ciutadella, aquest any s\’ha celebrat a la Plaça d\’Europa de Montjuïc, i se n\’han encarregat de l\’organització en Bartolomé Chamorro (atleta del California Sports de Terrassa i pare de la idea), Sergi Martínez de Huete i Enric Hernández March. L\’altra novetat ha estat que la prova s\’ha fet dins de la festa de cloenda de temporada que cada any fa el grup d\’entrenament del Fernando Díaz i l\’equip de veterans del F.C. Barcelona.| Després d\’un escalfament de 30\’ i d\’una sessió de gimnàstica i tècnica, hem fet el 1000 Clandestí. A aquesta edició la participació ha estat més reduïda perquè no han vingut els atletes terrassencs. Però la competició ha estat igualment espectacular, malgrat que els temps no ha estat gens bons perquè el circuit era de terra (entre 10 i 15\” per sobre dels temps habituals). Després s\’han fet tres proves de relleus sobre diferents distàncies, amb 5 equips de 5 rellevistes cadascun. Per finalitzar, s’ha ofert un pica-pica. Classificació del VIII 1000 Clandestí 1 José Aranda F.C. Barcelona 2\’54\” 2 Pedro Chivite Adidas-Domingo Catalán 2\’56\” 3 Demian Martínez Bikila 2\’59\” 4 Joan Viudes Adidas-Domingo Catalán 3\’00\” 5 Xavier Cerrato F.C. Barcelona 3\’04\” 6 José Antonio Díez de los Ríos F.C. Barcelona 3\’08\” 7 Enric Hernández March Adidas-Domingo Catalán 3\’08\” 8 Daniel Fabián Associació AMISI 3\’10\” 9 Daniel González 3\’14\” 10 Raúl Fernández 3\’16\” 11 Guillermo Manso 3\’19\” 12 Fernando Díez F.C. Barcelona 3\’29\” 13 Joaquín Reyes C.A. Malgrat 3\’56\” 14 Ferran Cardona F.C. Barcelona 4\’01\” 19 h. Plaça Europa, a Montjuïc Organitza: Bartolomé Chamorro – Sergi Martínez de Huete – Enric Hernández March

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.