TRIATLÓ DE LA VILA ( BARCELONA)

0
389

JORGE NARANJO (Club triatló Costa Barcelona-Maresme) i DOLÇA OLLÉ (Club Natació Reus Ploms) guanyadors per davant de 2.000 triatletes
la ciutat de Barcelona ha viscut el triatló de distancia Sprint més multitudinari de tots el celebrats fins el moment a tota Espanya , tota vegada que 2.000 triatletes han tramitar la seva inscripció per competir al triatló de La Vila , dels que finalment 1.866 han creuat la línia d’arribada . | Aquest triatló ha sigut la segona etapa de les Asics triathlon series by Ibercaja 2010 desprès de la prova inaugural de Gavà.s´han donat cinc series de sortida per la natació la primera a les 8 del matí i la darrera a les 8.50 del matí ,per començar nedant 750 metres a mar obert i amb el seu inici des de la platja de Sant Sebastià , tot seguit tres voltes de ciclisme per totalitzar 20 quilòmetres en el traçat de Avda.litoral-Josep Pla-Garcia Faria-Carmen Amaya-Salvador Espriu i per acabar una cursa a peu de 5 quilòmetres una sola volta per tota la façana litoral, sota un sol de justícia En el aspecte competitiu a la categoria victòria del triatleta de categoria sub-23 Jorge Naranjo (Club Triatló costa Barcelona-Maresme) amb un temps final de 55 minuts i 34 segons fent la seva arribada 48 segons per davant del segon classificat Albert Parreño (Club VO2) completant el tercer graó del podi Xavier Llobet (Club Triatló Manresa).Per equips 1º Club VO2 (Parreño-Pellejero-Samaniego) 2º Club Natació Banyoles (Castellvell-Triadu-Riera)3º Centre de Natació Mataró (Fernandez-López-Samsó). A la vessant femenina , triomf per Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms) que va poder esquivar la caiguda en bicicleta del grup capdavanter i va fer la seva arribada a meta després de 1 hora 7 minuts i 37 segons amb un marge de 40 segons d’avantatge a la junior Anna Godoy (Club Natació Barcelona) i tercera plaça per la junior Navarresa Judit Saizar (Lagunak-Saltoki).Per equips 1ª Club triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Vassilatos-Hidalgo)2ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-Espinosa-Clavero)3ª Club Natació Catalunya (Asensio-Pi-Mestre).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.