La tercera edició del Trail Aneto reunirà el proper cap de setmana a Benasc a 760 participants

0
594

El 31 de juliol i 1 d\’agost la Vall de Benasc i la Val d\’Aran viuran la tercera edició del Trail Aneto by Trangoworld i tornarà a repetir la gran festa de la Setmana de la Muntanya de Benasc Després de l\’èxit de les dues edicions anteriors, en què es van establir les bases d\’aquesta nova modalitat de llarga distància en autosuficiència, el Trail Aneto by Trangoworld recupera l\’esperit muntanyenc i torna amb novetats importants. S\’ha incorporat per aquesta edició una tercera prova, la \”Vuelta al Aneto\” que arriba als 96 km i que és un gran recorregut per l\’Aneto i el massís de la Maladeta, sortint de Benasc i passant per Vielha. A més, continuen celebrant la popular \”Maratón Aneto\” de 42 km i les \”2 Caras del Aneto\” de 67 km, aquestes dues dins de la Vall de Benasc. | El conjunt de les tres curses del Trail Aneto By Trangoworld permet escollir la prova a cada un de corredors de muntanya, des dels que busquen una marató de muntanya assequible, als que aspiren a completar la llarga i exigent Vuelta al Aneto. Per aquesta edició es preveu l\’assistència de corredors destacats que ja han pujat al podi en edicions anteriors. Aurelio Antonio Olivar que va aconseguir ser 2n al Ultratrail Aneto 2008, Mònica Aguilera 1ª al Ultratrail Aneto 2008, 1ª a la 2 Caras del Aneto 2009 i que fa uns mesos es va imposar en la temuda Marathon des Sables, Salvador Calvo que va ser el 1r al Ultratrail Aneto 2008 i Alcino Serras de Portugal que va guanyar la 2 Caras del Aneto en la passada edició. Sostenibilitat mediambiental Des de la seva creació, el Comitè Organitzador del Trail Aneto, ha disposat un reglament que respecta al màxim el medi per on discorre, creant unes normes que minimitzen al màxim l\’impacte, garanteixen la seva integració en l\’entorn i asseguren la seva sostenibilitat. Al web es poden visualitzar els recorreguts en vols virtuals de cada carrera i obtenir la informació completa. El Trail de l\’Aneto popularitza els ultra trails d’autosuficiència El concepte de prova entre carrera per muntanya i aventura permet una aproximació més real a la muntanya. La \”autosuficiència\” afecta només al corredor, que ha de gestionar el 100% de les seves necessitats durant tot el recorregut portant amb si el material, el menjar, l\’aigua, etc. La Marathon de Sables és l\’exemple més famós d\’aquest concepte de carrera. En aquesta edició els participants arriben des de tots els racons d\’Espanya a més de Portugal, França, Andorra, Gran Bretanya, Estats Units, Itàlia i Paraguai. Més informació: www.nlmt.com/trailaneto

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.