LA MARATÓ MASCULINA DE B10, LA PROVA AMB MÉS PARTICIPACIÓ DEL CALENDARI DE COMPETICIÓ

0
556

Amb un total de 70 inscrits finals, la marató masculina del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 serà la prova que compti amb una major participació. Després del tancament d’inscripcions del passat 18 de juliol a mitjanit, està confirmat que la marató femenina sigui la segona competició amb més atletes, ja que un total de 45 corredores prendran part a aquesta cursa que es disputarà íntegrament pels carrers de Barcelona.
| Pel que fa a les proves masculines, els 100m ocupen la segona plaça del rànquing amb més participants, amb un total de 39, seguida dels 800m (38) i del 200 i 400m, tots dos amb 35. Igual que passa amb la llista de proves masculines, a la competició femenina, la segona especialitat amb més atletes també són els 100m (34), seguides dels 400m tanques (33) i dels 200m (31).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.