El Triatló de la Vila … ¡Monumental!

0
432

El Triatló de la Vila va complir amb totes les seves promeses. Ahir diumenge, dos mil apassionats de l\’esport van envair el port Olímpic de Barcelona per gaudir del triatló Sprint (750m-20km-5km) més important d\’Espanya
Aquesta segona etapa del Asics Triathlonseries by Ibercaja va ser protagonitzada pels joves, amb les victòries de Jorge Naranjo (C. Triatló Costa de Barcelona Maresme) i Dolça Ollé (CN Reus Ploms). Però els dos triatletes de 19 i 22 anys van haver de batallar fins al final, marcant la diferència en els últims quilòmetres a peu. Les dues curses van oferir un espectacle increïble als centenars d\’espectadors presents al passeig marítim. | L\’operació seducció segueix. De nou, el Triatló demostra que és l\’esport del moment, gràcies al Asics Triathlonseries by Ibercaja. El circuit català s\’afirma com la referència de la Curta Distància a Espanya, i Barcelona com la capital d\’aquesta disciplina. Properes cites del Asics Triathlonseries by Ibercaja a Salou i Tossa del Mar, els 18 i 26 de Setembre. Resultados Categoría Masculina : 1- Jorge Naranjo (C. Triatló Costa de Barcelona Maresme) 00:55:34 2- Albert Parreño (C.VO2) 00:56:22 3- Xavi Llobet (C. Triatló Manresa) 00:56:37 Categoría Feminina : 1- Dolça Ollé (C.N. Reus Ploms) 01:07:37 2- Anna Godoy (C.N.Barcelona) 01:08:17 3- Judith Saizar (Lagunak Saltoki) 01:08:27

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.