Eassun renova la ullera més lleugera del mercat

0
560

Després del gran èxit i acceptació en el mercat, EASSUN ha incorporat dos nous colors que s\’uneixen a la col·lecció del model X-Light, la ullera més lleugera existent en el mercat. El model d\’ulleres X-LIGHT, de Eassun, es caracteritza per la seva extremada lleugeresa.
Amb només 16g, es posicionen com les ulleres amb menys pes del mercat. Aquest poc pes permet que la ullera s\’adapti perfectament a la cara de l\’esportista amb una gran comoditat. |El secret de la seva lleugeresa aquesta en el material usat per a la seva fabricació. La muntura és de grilamite i el de les lents, policarbonato. Aquest model destaca per la seva gran polivalència, poden usar-se per a qualsevol tipus d\’esport. Aquest hivern, Eassun àmplia la gamma X-light en la qual podràs trobar aquest model en 10 colors distints: negra, transparent, blanca lluentor, fibra de carbó, gris grafito, blau, plateada, negra amb lent transparent, blanca amb lent blava i blanca amb lent vermella. Más informació en: www.eassun.com Sobre EASSUN Fundada en 1992, l\’any Olímpic de Barcelona, EASSUN EYEWEAR va néixer per a reivindicar un producte per i per al gust europeu. Basant-se en la creença que existeixen grans diferències en estil i estètica entre els continents. Així va néixer EASSUN. A mig camí entre Espanya i Itàlia, EASSUN EYEWEAR compte amb un equip de dissenyadors molt jove i amb idees destrossadores, intentant crear estil i moda en el sector òptic-esportiu europeu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.